00 DSpace/Manakin Repository

Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Тамара Василівна
dc.date.accessioned 2020-06-02T08:05:10Z
dc.date.available 2020-06-02T08:05:10Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дейниченко Г.В. Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини / Г.В. Дейниченко, Л.Г. Дейниченко, Т.В. Кравченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. – 232 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650
dc.description.abstract Серед кондитерських виробів, що виробляються в Україні, значна частка припадає на зефір, що користується попитом на ринку і, відповідно, цікавить окремі сегменти споживачів. Оскільки традиційно зефір містить значну кількість цукру і обмежену – вітамінів, макро- і мікроелементів, доцільним є підвищення його якості шляхом внесення у рецептуру харчових компонентів, багатих на вітаміни, поліфенольні та мінеральні сполуки. Такою сировиною є калина, що характеризується не тільки багатим хімічним складом і корисними для організму людини властивостями, а й широко культивується в Україні, що робить вибір такої сировини раціональним і економічно доцільним. uk_UA
dc.publisher Прага: Oktan Print s.r.o. uk_UA
dc.subject зефір uk_UA
dc.subject поліфенольні сполуки uk_UA
dc.subject калина uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.title Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу