Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-02T08:05:10Z | |
dc.date.available | 2020-06-02T08:05:10Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г.В. Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини / Г.В. Дейниченко, Л.Г. Дейниченко, Т.В. Кравченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. – 232 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650 | |
dc.description.abstract | Серед кондитерських виробів, що виробляються в Україні, значна частка припадає на зефір, що користується попитом на ринку і, відповідно, цікавить окремі сегменти споживачів. Оскільки традиційно зефір містить значну кількість цукру і обмежену – вітамінів, макро- і мікроелементів, доцільним є підвищення його якості шляхом внесення у рецептуру харчових компонентів, багатих на вітаміни, поліфенольні та мінеральні сполуки. Такою сировиною є калина, що характеризується не тільки багатим хімічним складом і корисними для організму людини властивостями, а й широко культивується в Україні, що робить вибір такої сировини раціональним і економічно доцільним. | uk_UA |
dc.publisher | Прага: Oktan Print s.r.o. | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | поліфенольні сполуки | uk_UA |
dc.subject | калина | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.title | Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини | uk_UA |