00 DSpace/Manakin Repository

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Леся Василівна
dc.date.accessioned 2020-10-26T11:54:58Z
dc.date.available 2020-10-26T11:54:58Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки : збірник наукових праць / [за заг. ред. проф. Н.С.Педченко]. – Вип. 4. – Полтава: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2019. – С. 106-113. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12969
dc.description.abstract Мета статті полягає у дослідженні особливостей організації виробництва на підприємствах готельного бізнесу. Методика дослідження. Теоретичною і методологічною основою дослідження є розроблені вітчизняними і зарубіжними вченими та практиками праці, присвячені питанням стратегічного менеджменту та процесів стратегічного планування і прогнозування підприємницької діяльності підприємств готельного бізнесу. Результати. Визначено основні як позитивні так і негативні фактори прийняття рішення про відкриття готельного бізнесу, охарактеризовано рекомендації щодо розробки стратегії готелю та три організаційні базові цінності, на яких будуються головні складові готельного бізнесу (керованість, кліентоорієнтованість та інноваційність). Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження запропонованих рекомендацій щодо розробки стратегії готелю та врахування базових організаційних цінностей буде сприяти росту готельного бізнесу, розширенню кількості клієнтів, пошуку нових ділових партнерів. Основні наукові положення статті можна використовувати у практиці підприємств готельного бізнесу. uk_UA
dc.publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;338.488.2:640
dc.subject готельний бізнес uk_UA
dc.subject управлінські функції uk_UA
dc.subject готельний продукт uk_UA
dc.subject готельні послуги uk_UA
dc.subject маркетингова система uk_UA
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу