DSpace Repository

ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.contributor.author Ткачук, Станіслав Іванович
dc.date.accessioned 2020-12-07T07:21:44Z
dc.date.available 2020-12-07T07:21:44Z
dc.date.issued 2020-02-04
dc.identifier.citation Ткачук С. І., Філімонова I. A. ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ. Хуманитарни Балкански изследвания. Пловдив, 2020. № 1. Р. 54–57. uk_UA
dc.identifier.issn 2603-4840
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13253
dc.description.abstract У статті розкриваються основні підходи до визначення місця інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Автор аналізує можливості фахових дисциплін харчового профілю та обґрунтовує доцільність використання інноваційних технологій у процесі їх вивчення. Необхідною умовою підготовки конкурентоспроможних фахівців, принципових, ініціативних, здатних до свідомої професійної діяльності, є використання активних форм навчально-пізнавальної роботи студентів. Проблема якості підготовки майбутніх фахівців залишається актуальною у навчальному процесі, тому науковці перебувають у пошуку інструментарію, що допоможе ефективно використовувати спільну діяльність педагога та студентів. Використання активних форм та методів навчання, інноваційних технологій підвищують ефективність навчального процесу, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців із розвиненим практичним мисленням. Впровадження інноваційних технологій навчання в процесі навчання фаховим дисциплінам майбутніх бакалаврів харчових технологій сприяє формуванню у них усвідомленої потреби в самостійному прагненні до професіоналізму, розвитку механізму самоорганізації розумової діяльності, створенню умов для самостійного набуття знань, навичок та умінь, їх застосування на практиці, що є важливим в умовах сучасних тенденцій розвитку європейської освіти. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Научен хронограф uk_UA
dc.relation.ispartofseries UDC;37.08
dc.subject бакалавр харчових технологій uk_UA
dc.subject інноваційні технології uk_UA
dc.subject методи та форми навчання uk_UA
dc.subject професійна компетентність uk_UA
dc.subject навчальний процес uk_UA
dc.subject фахові дисципліни uk_UA
dc.title ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account