dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-29T11:25:39Z |
|
dc.date.available |
2020-12-29T11:25:39Z |
|
dc.date.issued |
2020-10-15 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435 |
|
dc.description.abstract |
В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій |
uk_UA |
dc.publisher |
Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля» |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06) |
|
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.subject |
естетична культура |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.subject |
мистецька освіта |
uk_UA |
dc.subject |
практична підготовка |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець в галузі харчових технологій |
uk_UA |
dc.title |
Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |