DSpace Repository

Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки

Show simple item record

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2020-12-29T11:25:39Z
dc.date.available 2020-12-29T11:25:39Z
dc.date.issued 2020-10-15
dc.identifier.citation Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
dc.description.abstract В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій uk_UA
dc.publisher Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06)
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject естетична культура uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.subject мистецька освіта uk_UA
dc.subject практична підготовка uk_UA
dc.subject фахівець в галузі харчових технологій uk_UA
dc.title Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account