dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-16T05:14:19Z |
|
dc.date.available |
2021-06-16T05:14:19Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-04 |
|
dc.identifier.citation |
Гвоздецька Ю. В. Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 42 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13689 |
|
dc.description.abstract |
У посібнику подано інструкційні картки з приготування перших, других страв, десертів з сиру та яєць до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань : ВПЦ «Візаві» |
uk_UA |
dc.subject |
професійна компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.subject |
майбутні бакалаври |
uk_UA |
dc.title |
Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |