00 DSpace/Manakin Repository

Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2021-06-16T05:14:19Z
dc.date.available 2021-06-16T05:14:19Z
dc.date.issued 2020-12-04
dc.identifier.citation Гвоздецька Ю. В. Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 42 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13689
dc.description.abstract У посібнику подано інструкційні картки з приготування перших, других страв, десертів з сиру та яєць до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві» uk_UA
dc.subject професійна компетентність uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject майбутні бакалаври uk_UA
dc.title Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу