dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.contributor.author |
Гвоздецька, Юлія Василiвна |
|
dc.contributor.author |
Ткачук, Станіслав Іванович |
|
dc.contributor.author |
Ящук, Сергій Миколайович |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-16T05:18:09Z |
|
dc.date.available |
2021-06-16T05:18:09Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-30 |
|
dc.identifier.citation |
Ткачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691 |
|
dc.description.abstract |
У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій.
Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань : ВПЦ «Візаві» |
uk_UA |
dc.subject |
професійна компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.subject |
майбутні бакалаври |
uk_UA |
dc.title |
Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |