00 DSpace/Manakin Repository

Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.contributor.author Гвоздецька, Юлія Василiвна
dc.contributor.author Ткачук, Станіслав Іванович
dc.contributor.author Ящук, Сергій Миколайович
dc.date.accessioned 2021-06-16T05:18:09Z
dc.date.available 2021-06-16T05:18:09Z
dc.date.issued 2021-05-30
dc.identifier.citation Ткачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
dc.description.abstract У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві» uk_UA
dc.subject професійна компетентність uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject майбутні бакалаври uk_UA
dc.title Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу