00 DSpace/Manakin Repository

Формування ринку органічної ягідної продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Ляховська, Неля Олександрівна
dc.date.accessioned 2021-10-01T07:12:35Z
dc.date.available 2021-10-01T07:12:35Z
dc.date.issued 2020-06-15
dc.identifier.citation Благополучна А. Г., Ляховська Н. О. Формування ринку органічної ягідної продукції. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Сучасні проблеми біології». Умань, 2020. С. 53-54 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13996
dc.description.abstract Україна є аграрною країною, яка на своїх землях щорічно вирощує більше 130 тон різних ягід (суниця, малина, ожина, лохина, смородина, аґрус, порічки, йошта, чорниця, жимолость, журавлина, брусниця та інші). Нажаль, попри великі обсяги вирощування самі українці споживають набагато менше ягід за встановленої норми. На даний момент у нашій країні відсутня культура споживання ягідної продукції на відміну від європейських країн, де ягоди не сезонно, а протягом усього року. Значна частина вирощеної продукції іде на експорт як у свіжому так і в замороженому вигляді. Тільки за перші чотири місяці 2020 року українські компанії наростили експорт замороженої плодовоягідної продукції на 20% в натуральному та на 37% у вартісному вимірі. uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;664.8.037.1
dc.subject ягоди uk_UA
dc.subject ягідний ринок органічна продукція uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.title Формування ринку органічної ягідної продукції uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу