DSpace Repository

Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження

Show simple item record

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Ляховська, Неля Олександрівна
dc.date.accessioned 2021-10-01T07:14:30Z
dc.date.available 2021-10-01T07:14:30Z
dc.date.issued 2019-09-05
dc.identifier.citation Благополучна А. Г., Ляховська Н. О. Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Біолого-екологічні перспективи отримання високоякісної с.-г. продукції». Умань, 2019. С. 5. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13998
dc.description.abstract Їстівні покриття є одним із перспективних напрямків в технології зберігання сільськогосподарської продукції. Основа покриттів (плівок) – природні полісахариди. Раніше плівки використовували для захисту плодоовочевої продукції від втрати маси. Сьогодні їстівні полімерні плівки виконують роль, аналогічну тій, яку виконують натуральні оболонки на фруктах і ягодах, а саме, запобігають втраті вологи, контролюють проникність таких газів, як кисень, діоксид вуглецю, надають продукту стійкості до зміни якості. Вони також забезпечують стерильність поверхні продукту і збереження в продуктах харчування важливих компонентів, наприклад, летких речовин, що забезпечують запах і аромат їжі. uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;664.8.037.1
dc.subject суниця uk_UA
dc.subject їстівні покриття uk_UA
dc.subject хітозан uk_UA
dc.subject мікробіологічне пошкодження uk_UA
dc.title Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account