dc.contributor.author |
Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
|
dc.contributor.author |
Ляховська, Неля Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-01T07:14:30Z |
|
dc.date.available |
2021-10-01T07:14:30Z |
|
dc.date.issued |
2019-09-05 |
|
dc.identifier.citation |
Благополучна А. Г., Ляховська Н. О. Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Біолого-екологічні перспективи отримання високоякісної с.-г. продукції». Умань, 2019. С. 5. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13998 |
|
dc.description.abstract |
Їстівні покриття є одним із перспективних напрямків в технології зберігання сільськогосподарської продукції. Основа покриттів (плівок) – природні полісахариди. Раніше плівки використовували для захисту плодоовочевої продукції від втрати маси.
Сьогодні їстівні полімерні плівки виконують роль, аналогічну тій, яку виконують натуральні оболонки на фруктах і ягодах, а саме, запобігають втраті вологи, контролюють проникність таких газів, як кисень, діоксид вуглецю, надають продукту стійкості до зміни якості. Вони також забезпечують стерильність поверхні продукту і збереження в продуктах харчування важливих компонентів, наприклад, летких речовин, що забезпечують запах і аромат їжі. |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань : ВПЦ «Візаві» |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;664.8.037.1 |
|
dc.subject |
суниця |
uk_UA |
dc.subject |
їстівні покриття |
uk_UA |
dc.subject |
хітозан |
uk_UA |
dc.subject |
мікробіологічне пошкодження |
uk_UA |
dc.title |
Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження |
uk_UA |