dc.contributor.author |
Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
|
dc.contributor.author |
Ляховська, Неля Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-01T09:44:36Z |
|
dc.date.available |
2021-10-01T09:44:36Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-25 |
|
dc.identifier.citation |
Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999 |
|
dc.description.abstract |
Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання.
Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання. |
uk_UA |
dc.publisher |
Sciences of Europe |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;664.8.037.1 |
|
dc.subject |
суниця садова |
uk_UA |
dc.subject |
хітозан |
uk_UA |
dc.subject |
попередня обробка |
uk_UA |
dc.subject |
зберігання |
uk_UA |
dc.title |
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan |
uk_UA |