DSpace Repository

Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan

Show simple item record

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Ляховська, Неля Олександрівна
dc.date.accessioned 2021-10-01T09:44:36Z
dc.date.available 2021-10-01T09:44:36Z
dc.date.issued 2020-12-25
dc.identifier.citation Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
dc.description.abstract Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання. uk_UA
dc.publisher Sciences of Europe uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;664.8.037.1
dc.subject суниця садова uk_UA
dc.subject хітозан uk_UA
dc.subject попередня обробка uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.title Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account