00 DSpace/Manakin Repository

Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Заморська, Ірина Леонідівна
dc.date.accessioned 2021-10-05T07:29:58Z
dc.date.available 2021-10-05T07:29:58Z
dc.date.issued 2018-10-25
dc.identifier.citation Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
dc.description.abstract Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях. uk_UA
dc.publisher ХНТУСГ uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;634. 75: 577. 3
dc.subject суниця uk_UA
dc.subject хітозан uk_UA
dc.subject післязбиральна обробка uk_UA
dc.subject їстівні покриття uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.title Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу