Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | |
dc.contributor.author | Заморська, Ірина Леонідівна | |
dc.date.accessioned | 2021-10-05T07:29:58Z | |
dc.date.available | 2021-10-05T07:29:58Z | |
dc.date.issued | 2018-10-25 | |
dc.identifier.citation | Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022 | |
dc.description.abstract | Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях. | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;634. 75: 577. 3 | |
dc.subject | суниця | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна обробка | uk_UA |
dc.subject | їстівні покриття | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання | uk_UA |