dc.contributor.author |
Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
|
dc.contributor.author |
Заморська, Ірина Леонідівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-05T07:29:58Z |
|
dc.date.available |
2021-10-05T07:29:58Z |
|
dc.date.issued |
2018-10-25 |
|
dc.identifier.citation |
Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022 |
|
dc.description.abstract |
Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром .
Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях. |
uk_UA |
dc.publisher |
ХНТУСГ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;634. 75: 577. 3 |
|
dc.subject |
суниця |
uk_UA |
dc.subject |
хітозан |
uk_UA |
dc.subject |
післязбиральна обробка |
uk_UA |
dc.subject |
їстівні покриття |
uk_UA |
dc.subject |
зберігання |
uk_UA |
dc.title |
Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання |
uk_UA |