dc.contributor.author |
Люльченко, Вячеслав Григорович |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-05T08:27:13Z |
|
dc.date.available |
2021-10-05T08:27:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Люльченко В.Г. «Етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти» Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / редкол.: В. Ф. Черкасов та ін. Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2021. Вип. 192. С. 230–235. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14039 |
|
dc.description.abstract |
У статті здійснено пошук етапів формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти. Визначено етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти є наступні: адаптивно-пізнавальний, компетентнісно-зорієнтований, самостійно-результативний. |
uk_UA |
dc.publisher |
ЦДПУ ім. В.Винниченка |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 |
|
dc.subject |
модель |
uk_UA |
dc.subject |
етапи |
uk_UA |
dc.subject |
інженер-педагог |
uk_UA |
dc.subject |
компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
харчовий профіль |
uk_UA |
dc.title |
Етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти |
uk_UA |