Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T13:35:11Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T13:35:11Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257 | |
dc.description.abstract | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. | uk_UA |
dc.publisher | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664 (072) | |
dc.relation.ispartofseries | ББК;36.80р30 | |
dc.relation.ispartofseries | К;78 | |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | методи оцінки якості | uk_UA |
dc.title | Методи контролю якості харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |