00 DSpace/Manakin Repository

Методи контролю якості харчової продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Тамара Василівна
dc.date.accessioned 2021-11-26T13:35:11Z
dc.date.available 2021-11-26T13:35:11Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
dc.description.abstract Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. uk_UA
dc.publisher Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;664 (072)
dc.relation.ispartofseries ББК;36.80р30
dc.relation.ispartofseries К;78
dc.subject якість uk_UA
dc.subject стандартизація uk_UA
dc.subject метрологія uk_UA
dc.subject методи оцінки якості uk_UA
dc.title Методи контролю якості харчової продукції uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу