dc.contributor.author |
Кравченко, Тамара Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-11-26T13:35:11Z |
|
dc.date.available |
2021-11-26T13:35:11Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257 |
|
dc.description.abstract |
Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;664 (072) |
|
dc.relation.ispartofseries |
ББК;36.80р30 |
|
dc.relation.ispartofseries |
К;78 |
|
dc.subject |
якість |
uk_UA |
dc.subject |
стандартизація |
uk_UA |
dc.subject |
метрологія |
uk_UA |
dc.subject |
методи оцінки якості |
uk_UA |
dc.title |
Методи контролю якості харчової продукції |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |