dc.contributor.author |
Люльченко, Вячеслав Григорович |
|
dc.contributor.author |
Сусло, Лариса Вікторівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-21T21:08:30Z |
|
dc.date.available |
2021-12-21T21:08:30Z |
|
dc.date.issued |
2021-11 |
|
dc.identifier.citation |
Люльченко В.Г. Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки / В.Люльченко, Л.Сусло // Проблеми підготовки сучасного вчителя. Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" 2021. Вип. 2. С. 57-63 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445 |
|
dc.description.abstract |
У статті досліджено феномен професійної підготовки інженера-педагога харчового профілю до професійної діяльності в сфері збереження здоров’я учасників освітнього процесу. Висвітлено структурні компоненти та проаналізовано їхній зміст: мотиваційний (позитивна мотиваційна спрямованість на опанування професійної санітарно-гігієнічної компетентності тощо), когнітивний (обізнаність із понятійно-термінологічним апаратом санітарно-гігієнічної культури інженера-педагога харчового профілю тощо), діяльнісний (уміння організовувати та формувати санітарно-гігієнічну культуру тощо). |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 |
|
dc.subject |
санітарія; гігієна; культура; харчовий профіль; інженер-педагог; професійна підготовка; компоненти; показники; освітній процес; готовність |
uk_UA |
dc.title |
Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |