DSpace Repository

Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки

Show simple item record

dc.contributor.author Люльченко, Вячеслав Григорович
dc.contributor.author Сусло, Лариса Вікторівна
dc.date.accessioned 2021-12-21T21:08:30Z
dc.date.available 2021-12-21T21:08:30Z
dc.date.issued 2021-11
dc.identifier.citation Люльченко В.Г. Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки / В.Люльченко, Л.Сусло // Проблеми підготовки сучасного вчителя. Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" 2021. Вип. 2. С. 57-63 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445
dc.description.abstract У статті досліджено феномен професійної підготовки інженера-педагога харчового профілю до професійної діяльності в сфері збереження здоров’я учасників освітнього процесу. Висвітлено структурні компоненти та проаналізовано їхній зміст: мотиваційний (позитивна мотиваційна спрямованість на опанування професійної санітарно-гігієнічної компетентності тощо), когнітивний (обізнаність із понятійно-термінологічним апаратом санітарно-гігієнічної культури інженера-педагога харчового профілю тощо), діяльнісний (уміння організовувати та формувати санітарно-гігієнічну культуру тощо). uk_UA
dc.publisher Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664
dc.subject санітарія; гігієна; культура; харчовий профіль; інженер-педагог; професійна підготовка; компоненти; показники; освітній процес; готовність uk_UA
dc.title Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account