Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Люльченко, Вячеслав Григорович | |
dc.contributor.author | Сусло, Лариса Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T21:08:30Z | |
dc.date.available | 2021-12-21T21:08:30Z | |
dc.date.issued | 2021-11 | |
dc.identifier.citation | Люльченко В.Г. Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки / В.Люльченко, Л.Сусло // Проблеми підготовки сучасного вчителя. Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" 2021. Вип. 2. С. 57-63 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445 | |
dc.description.abstract | У статті досліджено феномен професійної підготовки інженера-педагога харчового профілю до професійної діяльності в сфері збереження здоров’я учасників освітнього процесу. Висвітлено структурні компоненти та проаналізовано їхній зміст: мотиваційний (позитивна мотиваційна спрямованість на опанування професійної санітарно-гігієнічної компетентності тощо), когнітивний (обізнаність із понятійно-термінологічним апаратом санітарно-гігієнічної культури інженера-педагога харчового профілю тощо), діяльнісний (уміння організовувати та формувати санітарно-гігієнічну культуру тощо). | uk_UA |
dc.publisher | Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 | |
dc.subject | санітарія; гігієна; культура; харчовий профіль; інженер-педагог; професійна підготовка; компоненти; показники; освітній процес; готовність | uk_UA |
dc.title | Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |