dc.contributor.author |
Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
|
dc.contributor.author |
Кирилюк, Ірина Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Литвин, Оксана Вікторівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-05-13T06:22:38Z |
|
dc.date.available |
2022-05-13T06:22:38Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
3162-2364 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575 |
|
dc.description |
https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf |
uk_UA |
dc.description.abstract |
One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі. |
uk_UA |
dc.publisher |
Sciences of Europe |
uk_UA |
dc.subject |
franchising |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant business |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant franchising |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant |
uk_UA |
dc.subject |
business |
uk_UA |
dc.title |
FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |