Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Кирилюк, Ірина Миколаївна
dc.contributor.author Литвин, Оксана Вікторівна
dc.date.accessioned 2022-05-13T06:22:38Z
dc.date.available 2022-05-13T06:22:38Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23 uk_UA
dc.identifier.issn 3162-2364
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
dc.description https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf uk_UA
dc.description.abstract One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business. uk_UA
dc.description.abstract Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі. uk_UA
dc.publisher Sciences of Europe uk_UA
dc.subject franchising uk_UA
dc.subject restaurant business uk_UA
dc.subject restaurant franchising uk_UA
dc.subject restaurant uk_UA
dc.subject business uk_UA
dc.title FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY uk_UA
dc.title.alternative ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу