Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | |
dc.contributor.author | Ляховська, Неля Олександрівна | |
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколіївна | |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:14:38Z | |
dc.date.available | 2022-11-16T12:14:38Z | |
dc.date.issued | 2022-03-03 | |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS. Economies’ Horizons, (1(19), 13–21. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2522-9273 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914 | |
dc.description | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/259396 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись для зберігання рідких страв та соусів протягом 24 годин без промокання та розм’якшення. Біорозкладальний посуд є ідеальним рішенням для кейтерингу, а також придатний для підігрів у мікрохвильових печах різної потужності. Встановлено, що біопосуд можна легко утилізувати разом з іншими харчовими рештками, що значно полегшить роботу ресторану зменшуючи кількість відходів та дозволить повністю відмовитись від сортування пластику. Досліджено, що на сучасному ринку представлено біорозкладальний посуд виготовлений із різної природної сировини: макухи цукрової тростини, кукурудзяного крохмалю та кавових відходів | uk_UA |
dc.publisher | УДПУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | UDC: 678.744.843; | |
dc.subject | біорозкладальний посуд | uk_UA |
dc.subject | екологічна упаковка | uk_UA |
dc.subject | біопакування | uk_UA |
dc.subject | упаковка | uk_UA |
dc.title | THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS | uk_UA |
dc.title.alternative | ВИКОРИСТАННЯ БІОРОЗКЛАДАЛЬНОГО ПОСУДУ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |