dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-11-16T12:31:49Z |
|
dc.date.available |
2022-11-16T12:31:49Z |
|
dc.date.issued |
2022-05 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І. М. Особливості управління персоналом контактної зони підприємств індустрії гостинності. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022 р. Чернівці: Технодрук, 2022. С.220-223 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
ISBN 978-617-8034-32-0 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14920 |
|
dc.description.abstract |
Професіоналізм персоналу контактної зони є одним з вирішальних чинників підвищення ефективності роботи підприємства, життєздатність якого зберігається за рахунок гнучкого реагування на побажання кожного споживача. |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернівці: Технодрук |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
контактна зона |
uk_UA |
dc.subject |
персонал |
uk_UA |
dc.subject |
споживач |
uk_UA |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |