dc.contributor.author |
Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-11-16T12:37:48Z |
|
dc.date.available |
2022-11-16T12:37:48Z |
|
dc.date.issued |
2022-05-05 |
|
dc.identifier.citation |
Blahopoluchna A. Н. Franchising of the restaurant industry in war conditions. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022. С. 326-329. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924 |
|
dc.description.abstract |
Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний бізнес переорієнтувався на приготування простих і найпопулярніших страв. Такою була випічка, хліб та хлібобулочні вироби. Сьогодні попит на франшизи становить 5% зі 100. Ці 5% припадає на підприємства з повним циклом виробництва та дешевою сировиною. |
uk_UA |
dc.publisher |
Технодрук |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
франчайзинг |
uk_UA |
dc.subject |
війна |
uk_UA |
dc.subject |
наслідки війни |
uk_UA |
dc.title |
Franchising of the restaurant industry in war conditions |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Франчайзинг ресторанного господарства в умовах війни |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |