00 DSpace/Manakin Repository

Franchising of the restaurant industry in war conditions

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.date.accessioned 2022-11-16T12:37:48Z
dc.date.available 2022-11-16T12:37:48Z
dc.date.issued 2022-05-05
dc.identifier.citation Blahopoluchna A. Н. Franchising of the restaurant industry in war conditions. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022. С. 326-329. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924
dc.description.abstract Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний бізнес переорієнтувався на приготування простих і найпопулярніших страв. Такою була випічка, хліб та хлібобулочні вироби. Сьогодні попит на франшизи становить 5% зі 100. Ці 5% припадає на підприємства з повним циклом виробництва та дешевою сировиною. uk_UA
dc.publisher Технодрук uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject франчайзинг uk_UA
dc.subject війна uk_UA
dc.subject наслідки війни uk_UA
dc.title Franchising of the restaurant industry in war conditions uk_UA
dc.title.alternative Франчайзинг ресторанного господарства в умовах війни uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу