Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | |
dc.contributor.author | Ляховська, Неля Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:40:23Z | |
dc.date.available | 2022-11-16T12:40:23Z | |
dc.date.issued | 2022-05-17 | |
dc.identifier.citation | Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини. Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти: тези доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17– 18 травня 2022. С. 93-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925 | |
dc.description.abstract | Найбільші втрати харчових продуктів припадають саме на мікробіологічне пошкодження. Для збереження якості плодів та овочів розроблено багато хімічних і фізичних процесів. Серед таких процесів є попереднє оброблення плодоовочевої та ягідної сировини антимікробними розчинами. Багато речовин, якими раніше проводилась обробка визнані небезпечними, тому постала проблема дослідження дії інших речовин. Наразі, використовують їстівні плівки які наносять на овочеву і плодово-ягідну сировину тонкими шарами речовин, здебільшого полісахаридів та олій. | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП | uk_UA |
dc.subject | суниця | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна обробка | uk_UA |
dc.subject | їстівні покриття | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |