00 DSpace/Manakin Repository

Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.contributor.author Ляховська, Неля Олександрівна
dc.date.accessioned 2022-11-16T12:40:23Z
dc.date.available 2022-11-16T12:40:23Z
dc.date.issued 2022-05-17
dc.identifier.citation Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини. Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти: тези доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17– 18 травня 2022. С. 93-96. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925
dc.description.abstract Найбільші втрати харчових продуктів припадають саме на мікробіологічне пошкодження. Для збереження якості плодів та овочів розроблено багато хімічних і фізичних процесів. Серед таких процесів є попереднє оброблення плодоовочевої та ягідної сировини антимікробними розчинами. Багато речовин, якими раніше проводилась обробка визнані небезпечними, тому постала проблема дослідження дії інших речовин. Наразі, використовують їстівні плівки які наносять на овочеву і плодово-ягідну сировину тонкими шарами речовин, здебільшого полісахаридів та олій. uk_UA
dc.publisher НУБіП uk_UA
dc.subject суниця uk_UA
dc.subject хітозан uk_UA
dc.subject післязбиральна обробка uk_UA
dc.subject їстівні покриття uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.title Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу