00 DSpace/Manakin Repository

SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.date.accessioned 2022-11-16T12:47:19Z
dc.date.available 2022-11-16T12:47:19Z
dc.date.issued 2022-06-17
dc.identifier.citation Blahopoluchna A. Sublimation as an alternative method of storing berries. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 74. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
dc.description.abstract The method of sublimation was invented quite by accident in the middle of the XIX century. Only then it was used to maintain the activity of various microorganisms for a long time, ie, for the manufacture of drugs and yeast. This method was then used to prepare food for astronauts, and in everyday life sublimated products have become available relatively recently. Sublimation is an alternative way of preserving food, thanks to which fruits and berries do not lose all important and useful properties uk_UA
dc.publisher УНУС uk_UA
dc.subject Сублімація uk_UA
dc.subject ягоди uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.subject пакування uk_UA
dc.title SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES uk_UA
dc.title.alternative СУБЛІМАЦІЯ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу