00 DSpace/Manakin Repository

Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.date.accessioned 2022-11-16T13:20:08Z
dc.date.available 2022-11-16T13:20:08Z
dc.date.issued 2022-05-13
dc.identifier.citation Благополучна А.Г. Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк 13 травня 2022. С. 143-145. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930
dc.description.abstract Ягідна сировина є однією із найбільш швидкопсувних продуктів харчуваня, яка легко піддається механічним та мікробіологічним пошкодженням. Через тонкі покривні тканини ягоди швидко втрачають вологу та загальну якість. Щоб уникнути або зменшити відсоток втрат почали застосовувати різноманітні речовини (як правильно синтетичні) для попередньої обробки сільськогосподарської продукції. Незважаючи на ефективність, згодом, такі препарати почали вносити до списку заборонених через їх негативний вплив на організм людини. На сьогодні все більша увага приділяється безпечним речовинам, які володіють плівкоутворювальними властивостями, як засобам для попередньої обробки ягід. uk_UA
dc.publisher ЛНТУ uk_UA
dc.subject суниця uk_UA
dc.subject хітозан uk_UA
dc.subject післязбиральна обробка uk_UA
dc.subject їстівні покриття uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.title Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу