Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Благополучна, Анастасія Геннадіївна
dc.date.accessioned 2022-11-16T13:21:01Z
dc.date.available 2022-11-16T13:21:01Z
dc.date.issued 2022-06-17
dc.identifier.citation Blahopoluchna A. Dehydration of berries during storage. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 71. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931
dc.description.abstract Dehydration of the product is a key aspect to consider during the freezing process, as water loss affects the quality and weight of the product. That is why dehydration is one of the biggest problems facing manufacturers. This leads to lower yields and profitability, and this is one of the biggest problems that freezing solution providers have. The problem of dehydration can become even more acute when it comes to berries, as they contain from 85 to 92% water. Thus, it is important for food processors to understand exactly how the product is dehydrated, because only then will they be able to control the process and minimize the loss of profits without compromising product quality uk_UA
dc.publisher УНУС uk_UA
dc.subject ягоди uk_UA
dc.subject зневоднення uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.subject зберігання ягід uk_UA
dc.title Dehydration of berries during storage uk_UA
dc.title.alternative Зневоднення ягід при зберіганні uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу