dc.contributor.author |
Cвященко, Зінаїда Василівна |
|
dc.contributor.author |
Терпан, Ірина Михайлівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-12-06T09:26:45Z |
|
dc.date.available |
2022-12-06T09:26:45Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Terpan, I. Svyaschenko, Z. Nutrition in the Expenditure Part of the Budgets of the Peasant Farms of Ukraine during the NEP Period (1921 – 1929). Skhidnoievropeiskyi istorychnyi visnyk [East European Historical Bulletin]. (2022). 22, 82–90. doi: 10.24919/2519-058X.22.253743 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15002 |
|
dc.description |
http://eehb.dspu.edu.ua/article/view/253743 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті здійснено всебічний аналіз структури витрат бюджетів селянських господарств на харчування своїх родин та їх співвідношення з іншими витратами і фактичними доходами селянських родин впродовж господарського року. Наукова новизна полягає у тому, що вперше у сучасній вітчизняній історіографії розглядаються витрати на харчування при формуванні бюджетів селянських господарств у період НЕПу та їх співвідношення з іншими фактичними витратами і доходами впродовж господарського року. Аналізуються кількісні і якісні показники харчування, простежується в динаміці кількість спожитих продуктів харчування, їх енергетична цінність. |
uk_UA |
dc.publisher |
Skhidnoievropeiskyi istorychnyi visnyk [East European Historical Bulletin] |
uk_UA |
dc.subject |
витратна частина |
uk_UA |
dc.subject |
бюджет |
uk_UA |
dc.subject |
нова економічна політика |
uk_UA |
dc.subject |
харчування |
uk_UA |
dc.subject |
раціон |
uk_UA |
dc.subject |
селянське господарство |
uk_UA |
dc.title |
NUTRITION IN THE EXPENDITURE PART OF THE BUDGETS OF THE PEASANT FARMS OF UKRAINE DURING THE NEP PERIOD (1921 – 1929) |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ХАРЧУВАННЯ У ВИТРАТНІЙ ЧАСТИНІ БЮДЖЕТІВ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ УКРАЇНИ В ДОБУ НЕПУ (1921 – 1929) |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |