dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-12-06T11:20:23Z |
|
dc.date.available |
2022-12-06T11:20:23Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Дубова Н.В. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 3 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. Умань : Візаві, 2022.С. 119-125 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022 |
|
dc.description |
http://znp.udpu.edu.ua/article/view/266743 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті висвітлено актуальність впровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано увагу на їх діяльнісний характер, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології у процесі професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності в межах дослідницьких проєктів. |
uk_UA |
dc.publisher |
ВПЦ "Візаві" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;378.018.8:378.22:664:051]:37.091.313 |
|
dc.subject |
фахова підготовка |
uk_UA |
dc.subject |
професійна компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
проєктна діяльність |
uk_UA |
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.subject |
проєктні технології |
uk_UA |
dc.subject |
дослідницький проєкт |
uk_UA |
dc.subject |
етапи проєкту |
uk_UA |
dc.title |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |