DSpace Repository

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Show simple item record

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2022-12-06T11:20:23Z
dc.date.available 2022-12-06T11:20:23Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Дубова Н.В. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 3 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. Умань : Візаві, 2022.С. 119-125 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022
dc.description http://znp.udpu.edu.ua/article/view/266743 uk_UA
dc.description.abstract У статті висвітлено актуальність впровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано увагу на їх діяльнісний характер, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології у процесі професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності в межах дослідницьких проєктів. uk_UA
dc.publisher ВПЦ "Візаві" uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;378.018.8:378.22:664:051]:37.091.313
dc.subject фахова підготовка uk_UA
dc.subject професійна компетентність uk_UA
dc.subject проєктна діяльність uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.subject проєктні технології uk_UA
dc.subject дослідницький проєкт uk_UA
dc.subject етапи проєкту uk_UA
dc.title СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account