DSpace Repository

Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Нещадим, Людмила Миколаївна
dc.contributor.author Тимчук, Світлана Володимирівна
dc.date.accessioned 2023-09-13T10:21:44Z
dc.date.available 2023-09-13T10:21:44Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
dc.description.abstract Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи. uk_UA
dc.publisher Луцьк uk_UA
dc.subject система uk_UA
dc.subject економічне управління uk_UA
dc.subject якість продукції uk_UA
dc.subject якість послуг uk_UA
dc.subject заклади барної справи uk_UA
dc.title Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account