dc.contributor.author |
Нещадим, Людмила Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, Світлана Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-09-13T10:21:44Z |
|
dc.date.available |
2023-09-13T10:21:44Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517 |
|
dc.description.abstract |
Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи. |
uk_UA |
dc.publisher |
Луцьк |
uk_UA |
dc.subject |
система |
uk_UA |
dc.subject |
економічне управління |
uk_UA |
dc.subject |
якість продукції |
uk_UA |
dc.subject |
якість послуг |
uk_UA |
dc.subject |
заклади барної справи |
uk_UA |
dc.title |
Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |