Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T10:22:22Z | |
dc.date.available | 2023-09-13T10:22:22Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521 | |
dc.description.abstract | Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість | uk_UA |
dc.title | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів | uk_UA |
dc.title.alternative | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |