00 DSpace/Manakin Repository

Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-09-13T10:22:22Z
dc.date.available 2023-09-13T10:22:22Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
dc.description.abstract Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом uk_UA
dc.publisher Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ uk_UA
dc.subject харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість uk_UA
dc.title Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів uk_UA
dc.title.alternative Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу