dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-09-13T10:22:22Z |
|
dc.date.available |
2023-09-13T10:22:22Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521 |
|
dc.description.abstract |
Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом |
uk_UA |
dc.publisher |
Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість |
uk_UA |
dc.title |
Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |