00 DSpace/Manakin Repository

Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-10-24T11:31:28Z
dc.date.available 2023-10-24T11:31:28Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Повoрознюк І. М. Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи. Економіка та суспільство. Випуск № 42. 2022 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15565
dc.description https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1656/1593 uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються напрямки управління якістю послуг підприємств індустрії гостинності під час криз. Визначено, що система управління якістю послуг пов’язана з потребую адаптації виробничої діяльності до комплексу зовнішніх та внутрішніх факторів, які впливають на фінансові-економічні показники підприємства. Описані особливості системи управління підприємств індустрії гостинності, які направлені на забезпечення стійкого росту із врахуванням споживчих очікувань. Доведено, що окрім зовнішніх чинників, криза готельного та ресторанного бізнесу часто спровокована слабкою системою управління, неадекватними взаємовідносинами зі споживачами та управлінням доходами. Несприятлива економічна кон'юнктура змушує керівників готельних та ресторанних підприємств переглянути стратегію розвитку, а саме, оптимізувати свою діяльність за рахунок скорочення витрат і застосування маркетингових інструментів. uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Гельветика" uk_UA
dc.relation.ispartofseries ;42
dc.subject якість обслуговування uk_UA
dc.subject управління якістю послуги uk_UA
dc.subject індустрія гостинності, uk_UA
dc.subject криза uk_UA
dc.title Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи. uk_UA
dc.title.alternative Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи. uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу