dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.contributor.author |
Гвоздецька, Юлія Василiвна |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-08T07:17:47Z |
|
dc.date.available |
2023-11-08T07:17:47Z |
|
dc.date.issued |
2022-05-30 |
|
dc.identifier.citation |
Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624 |
|
dc.description.abstract |
У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». |
uk_UA |
dc.publisher |
ВПЦ "Візаві" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Харчові технології; |
|
dc.subject |
інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування |
uk_UA |
dc.title |
Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |