00 DSpace/Manakin Repository

Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.contributor.author Гвоздецька, Юлія Василiвна
dc.date.accessioned 2023-11-08T07:17:47Z
dc.date.available 2023-11-08T07:17:47Z
dc.date.issued 2022-05-30
dc.identifier.citation Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
dc.description.abstract У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». uk_UA
dc.publisher ВПЦ "Візаві" uk_UA
dc.relation.ispartofseries Харчові технології;
dc.subject інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування uk_UA
dc.title Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу