Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василiвна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:17:47Z | |
dc.date.available | 2023-11-08T07:17:47Z | |
dc.date.issued | 2022-05-30 | |
dc.identifier.citation | Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624 | |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Харчові технології; | |
dc.subject | інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування | uk_UA |
dc.title | Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |