DSpace Repository

Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи

Show simple item record

dc.contributor.author Джога, Ольга Валентинівна
dc.contributor.author Нещадим, Людмила Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-11-17T08:26:51Z
dc.date.available 2023-11-17T08:26:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93. uk_UA
dc.identifier.other http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
dc.description http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856 uk_UA
dc.description.abstract Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним uk_UA
dc.publisher Наука і техніка сьогодні uk_UA
dc.subject холодильне обладнання uk_UA
dc.subject готельно-ресторанні заклади uk_UA
dc.subject компресори uk_UA
dc.subject холодильники uk_UA
dc.subject генератори uk_UA
dc.title Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account