Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Джога, Ольга Валентинівна | |
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T08:26:51Z | |
dc.date.available | 2023-11-17T08:26:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93. | uk_UA |
dc.identifier.other | http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702 | |
dc.description | http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856 | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним | uk_UA |
dc.publisher | Наука і техніка сьогодні | uk_UA |
dc.subject | холодильне обладнання | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанні заклади | uk_UA |
dc.subject | компресори | uk_UA |
dc.subject | холодильники | uk_UA |
dc.subject | генератори | uk_UA |
dc.title | Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |