dc.contributor.author |
Нещадим, Людмила Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, Світлана Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-17T08:27:08Z |
|
dc.date.available |
2023-11-17T08:27:08Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Тимчук С., Нещадим Л. Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. Випуск 51. 2023. |
uk_UA |
dc.identifier.other |
https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703 |
|
dc.description |
https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Голістичний підхід до якості обслуговування є важливим аспектом в галузі ресторанного бізнесу. Інтеграція знань про товари може виявитись ефективним інструментом для поліпшення якості обслуговування. Дослі-джено фактори, які впливають на якість обслуговування в ресторанному бізнесі. Встановлено необхідність наявності спеціалізованих знань у персоналу ресторану про товари для надання якісного обслуговування. Встановлено взаємозв'язки між знаннями про товари і якістю обслуговування в ресторанному бізнесі. Компе-тентність персоналу у сфері товарознавства сприяє якісній підготовці та сервісу, що відповідають потребам клієнтів, та створює позитивний досвід відвідування ресторану. Висвітлюються переваги голістичного підходу до якості обслуговування в контексті інтеграції знань про товари, як напряму покращення ефективності про-цесів обслуговування, забезпечення високої якості продуктів та послуг, збільшення клієнтської задоволеності та залучення нових клієнтів. |
uk_UA |
dc.publisher |
Економіка та суспільство |
uk_UA |
dc.subject |
якість обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
товарознавство |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентні переваги |
uk_UA |
dc.subject |
персонал |
uk_UA |
dc.subject |
клієнт |
uk_UA |
dc.title |
Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |