00 DSpace/Manakin Repository

Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нещадим, Людмила Миколаївна
dc.contributor.author Тимчук, Світлана Володимирівна
dc.date.accessioned 2023-11-17T08:27:08Z
dc.date.available 2023-11-17T08:27:08Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Тимчук С., Нещадим Л. Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. Випуск 51. 2023. uk_UA
dc.identifier.other https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703
dc.description https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 uk_UA
dc.description.abstract Голістичний підхід до якості обслуговування є важливим аспектом в галузі ресторанного бізнесу. Інтеграція знань про товари може виявитись ефективним інструментом для поліпшення якості обслуговування. Дослі-джено фактори, які впливають на якість обслуговування в ресторанному бізнесі. Встановлено необхідність наявності спеціалізованих знань у персоналу ресторану про товари для надання якісного обслуговування. Встановлено взаємозв'язки між знаннями про товари і якістю обслуговування в ресторанному бізнесі. Компе-тентність персоналу у сфері товарознавства сприяє якісній підготовці та сервісу, що відповідають потребам клієнтів, та створює позитивний досвід відвідування ресторану. Висвітлюються переваги голістичного підходу до якості обслуговування в контексті інтеграції знань про товари, як напряму покращення ефективності про-цесів обслуговування, забезпечення високої якості продуктів та послуг, збільшення клієнтської задоволеності та залучення нових клієнтів. uk_UA
dc.publisher Економіка та суспільство uk_UA
dc.subject якість обслуговування uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject товарознавство uk_UA
dc.subject конкурентні переваги uk_UA
dc.subject персонал uk_UA
dc.subject клієнт uk_UA
dc.title Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу