dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Ошитко, Роман Любомирович |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-20T13:47:59Z |
|
dc.date.available |
2023-11-20T13:47:59Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М., Ошитко Р.Л. Формування організаційних підходів до забезпечення стійкого розвитку підприємств готельного бізнесу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матер. VІІ Міжнар.наук.-практ. конф. (18 травня 2023 р., м. Черкаси). Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко, 2023. С.114-116 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15707 |
|
dc.description.abstract |
Стійкий розвиток підприємств готельного господарства України можна визначити як цілеспрямоване збалансоване за економічними, ринковими та соціальними показниками довготривалий розвиток в умовах зовнішнього середовища, що постійно змінюється. А його забезпечення пов’язується з обмеженням негативного впливу та збільшенням його користі. |
uk_UA |
dc.publisher |
Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК 338.48:33214 ББК 65.43 Т 88; |
|
dc.subject |
готельний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
сталий розвиток |
uk_UA |
dc.title |
ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |