DSpace Repository

РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ

Show simple item record

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-11-20T13:48:10Z
dc.date.available 2023-11-20T13:48:10Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. Роль та особливості розвитку ресторанного бізнесу в умовах кризи. Економіка та суспільство. 2023. № 47. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15708
dc.description URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються особливості розвитку ресторанного бізнесу та його роль в умовах кризи. Визначено, що громадське харчування є галуззю соціальної сфери, якість функціонування якої багато в чому визначає не тільки рівень задоволеного попиту сукупного споживача, а й характер вирішення багатьох соціальних проблем у рамках соціальної політики держави. uk_UA
dc.publisher Видавничий дім «Гельветика» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК 338.124.4-027.1]:640.43(045);
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject криза uk_UA
dc.subject громадське харчування uk_UA
dc.subject глобалізація uk_UA
dc.title РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ uk_UA
dc.title.alternative РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account