Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T13:48:10Z | |
dc.date.available | 2023-11-20T13:48:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. Роль та особливості розвитку ресторанного бізнесу в умовах кризи. Економіка та суспільство. 2023. № 47. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15708 | |
dc.description | URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглядаються особливості розвитку ресторанного бізнесу та його роль в умовах кризи. Визначено, що громадське харчування є галуззю соціальної сфери, якість функціонування якої багато в чому визначає не тільки рівень задоволеного попиту сукупного споживача, а й характер вирішення багатьох соціальних проблем у рамках соціальної політики держави. | uk_UA |
dc.publisher | Видавничий дім «Гельветика» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 338.124.4-027.1]:640.43(045); | |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | криза | uk_UA |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.subject | глобалізація | uk_UA |
dc.title | РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ | uk_UA |
dc.title.alternative | РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |