dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-20T13:48:10Z |
|
dc.date.available |
2023-11-20T13:48:10Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М. Роль та особливості розвитку ресторанного бізнесу в умовах кризи. Економіка та суспільство. 2023. № 47. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15708 |
|
dc.description |
URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті розглядаються особливості розвитку ресторанного бізнесу та його роль в умовах кризи. Визначено, що громадське харчування є галуззю соціальної сфери, якість функціонування якої багато в чому визначає не тільки рівень задоволеного попиту сукупного споживача, а й характер вирішення багатьох соціальних проблем у рамках соціальної політики держави. |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім «Гельветика» |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК 338.124.4-027.1]:640.43(045); |
|
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
криза |
uk_UA |
dc.subject |
громадське харчування |
uk_UA |
dc.subject |
глобалізація |
uk_UA |
dc.title |
РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |