dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-20T13:48:34Z |
|
dc.date.available |
2023-11-20T13:48:34Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. ‒ Луцьк : Вежа-Друк, 2023. С.188-190 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15710 |
|
dc.description.abstract |
Сучасне суспільство переживає черговий виток революції якості. Сьогодні кожна людина звикає до думки, що всі товари та послуги в апріорі безпечні, і вибір вона свій робить за додатковими показниками: смак, склад, екологічність, соціальна значущість, враження тощо. На сьогодні якість послуги – це база для міцного фундаменту будь-якого бізнесу. |
uk_UA |
dc.publisher |
Луцьк : Вежа-Друк |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК 658.56:006.83(082) М 34; |
|
dc.subject |
якість продукції |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
готельний бізнес |
uk_UA |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |