DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-11-20T13:48:34Z
dc.date.available 2023-11-20T13:48:34Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. ‒ Луцьк : Вежа-Друк, 2023. С.188-190 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15710
dc.description.abstract Сучасне суспільство переживає черговий виток революції якості. Сьогодні кожна людина звикає до думки, що всі товари та послуги в апріорі безпечні, і вибір вона свій робить за додатковими показниками: смак, склад, екологічність, соціальна значущість, враження тощо. На сьогодні якість послуги – це база для міцного фундаменту будь-якого бізнесу. uk_UA
dc.publisher Луцьк : Вежа-Друк uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК 658.56:006.83(082)     М 34;
dc.subject якість продукції uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject готельний бізнес uk_UA
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ uk_UA
dc.title.alternative ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account