DSpace Repository

НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ

Show simple item record

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.contributor.author Штангеєва, Надія Іванівна
dc.date.accessioned 2023-11-20T13:49:19Z
dc.date.available 2023-11-20T13:49:19Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
dc.description http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 uk_UA
dc.description.abstract У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. uk_UA
dc.publisher Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини uk_UA
dc.relation.ispartofseries UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045);
dc.subject інновації uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject громадське харчування uk_UA
dc.title НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ uk_UA
dc.title.alternative НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account