Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | |
dc.contributor.author | Штангеєва, Надія Іванівна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T13:49:19Z | |
dc.date.available | 2023-11-20T13:49:19Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714 | |
dc.description | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.publisher | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045); | |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.title | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ | uk_UA |
dc.title.alternative | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |