dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Штангеєва, Надія Іванівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-20T13:49:19Z |
|
dc.date.available |
2023-11-20T13:49:19Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714 |
|
dc.description |
http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.publisher |
Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045); |
|
dc.subject |
інновації |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
громадське харчування |
uk_UA |
dc.title |
НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |